Het boeken van circuitdagen bij een aantal organisatoren via Racetrack Riding was al mogelijk, daar wordt nu ook het samenstellen van een reispakket voor een (buitenlands) circuitevenement aan toegevoegd. Door het partnerschap tussen Racetrack Riding en WTC.nl, kun je nu online een vliegticket, hotel of autohuur voor jouw circuit avontuur regelen.
Dit is vooral handig bij circuitdagen in het buitenland waarbij alleen het evenement is georganiseerd en je zelf nog op zoek moet naar een passende vlucht, overnachting en auto.

Niet alleen boek je online via Racetrack Riding je circuitdagen, ook voor een reispakket dat aansluit bij jouw circuit evenement kun je nu via ons terecht. Snel, eenvoudig en zo geregeld!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de site van WTC.nl

Over de auteur

Oprichter en bedenker van Racetrack Riding. Sinds zijn jeugd besmet met het motor(race)sport virus. Bezocht zijn eerste Grand Prix in 1987. De lay-out van het TT Circuit Assen kan hij inmiddels dromen. Sinds enkele jaren werkzaam voor diverse websites in de motor(sport)branche. Hierin combineert hij zijn motorpassie met het testen van de nieuwste motoren en het schrijven van artikelen. Zijn persoonlijke kracht kenmerkt zich door zijn brede kennis van de (inter)nationale motorsport en zijn toegankelijke manier van schrijven. Vanaf april tot november is hij met zijn motor te vinden op Nederlandse en buitenlandse circuits.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.