Circuitschool.nl verzorgt op maandag 27 mei 2019 een circuitrijvaardigheidscursus op het TT Circuit Assen. Deze Cursus XTRA staat open voor rookies en de beginnende sportieve rijder. Er wordt bewust niet vrij gereden.

Cursus XTRA

De cursus is speciaal opgezet voor de rookie en de beginnende sportieve circuitrijder. In kleine groepen van maximaal 5 a 6 rijders rijd je vijf sessies, elke sessie duurt 20 minuten. De gehele dag wordt gecombineerd met praktijk, theorie (vier lessen) en filmanalyses in onze eigen Circuitschool.nl-pitbox.

Bij de Cursus XTRA gaat om jouw circuitrijvaardigheid. Onder begeleiding van een instructeur wordt er gekeken naar de belangrijke aspecten van het rijden op het circuit: zitpositie, kijktechniek en op een veilige manier je rondjes rijden. De cursus is ook een goede instap voor de snelle ‘openbare weg rijder’ die de intentie heeft om zo hard en goed mogelijk te leren rijden/racen.  

Bij aanvang van de cursus word je op basis van je snelheid ingedeeld in kleine groepen. Afhankelijk van je progressie en snelheid kan je doorstromen naar een snellere groep. Andersom is ook mogelijk; terugzetten naar een beter passende groep die op een lagere snelheid rondrijdt. 

Wat is XTRA nog meer

Ben je een gevorderde, snelle rijder of expert die vrij rijdt en de rem- en kijktechniek wil aanscherpen? Hiervoor heeft Circuitschool.nl een aangepast programma. Er is de mogelijkheid voor privé instructie waarbij je rijgedrag wordt gefilmd, geanalyseerd en besproken.

Tijdens het evenement is er een veringdeskundige van Hyperpro aanwezig voor het geven van uitleg over vering in het algemeen of het afstellen van jouw motorfiets.

Schrijf je nu in!

De leerzame én leuke XTRA-circuitrijvaardigheidscursus (27 mei 2019) kost slechts Euro 198,-. Schrijf je nu in op de website van onze partner Circuitschool.nl.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.