Circuitschool.nl heeft het aanbod van circuitdagen op Europese circuits fors uitgebreid. Na Spanje en Tsjechië kan er nu ook zonder instructie gereden worden in Italië, Frankrijk en Hongarije.

Meerdaagse Europese circuitdagen

In samenwerking met het Zwitserse Valentinos Motorsport heeft Circuitschool.nl voor komend seizoen het aanbod fors uitgebreid met meerdaagse evenementen op spectaculaire Europese circuits. Na de Spaanse banen Valencia, Aragon en Alcarras en het fraaie Tsjechische Brno, kun je nu ook rijden op Misano (Italie) en de Pannonia-Ring (Hongarije).

Wil je op een circuit iets dichter bij huis rijden? Dan past het circuitevenement op het Franse Dijon-Prenois misschien beter bij jou.

Vrij rijden zonder instructie

De buitenlandse circuitdagen waarbij je vrij rijdt zonder instructie, duren minimaal 3 dagen. Hoe gaaf is dat! De dagen zijn geschikt voor de minder snelle en snelle rijders, experts en de racers. De meeste deelnemers hebben enige ervaring met het rijden op het circuit. Een Rookie tref je meestal niet aan op dit soort circuitdagen.

Als ‘vrije rijder’ rijd je vijf of zes sessies per dag. Afhankelijk van je ervaring en rondetijd word je bij de inschrijving ingedeeld in de voor jou passende groep. Op deze manier worden de onderlinge snelheidsverschillen zo klein mogelijk gehouden.

Motortransport

Er is de mogelijkheid om je motorfiets naar het evenement te laten transporteren. Het enige dat jij zelf hoeft te doen is de motor zelf brengen en weer ophalen. Bij het transport is er veel ruimte om extra spullen mee te nemen. 

Schrijf je nu in!

Alle actuele informatie, prijzen en data van de buitenlandse en Nederlandse circuitdagen kun je vinden op de website van onze partner Circuitschool.nl. Schrijf je nu in!