Circuitschool.nl organiseert op diverse Europese banen circuitdagen voor alle motorrijders, van beginner tot vergevorderd. Onder begeleiding van uitstekende instructeurs leer je om je motor beter te beheersen en je rijstijl steeds verder te verbeteren. De cursussen van Circuitschool.nl zijn opgedeeld in verschillende niveaus zodat elke motorrijder zich gemakkelijk zal voelen tijdens de cursus.

Ben je al meer ervaren dan is het natuurlijk leuk om vrij te kunnen rijden. Op een circuitdag worden er in verschillende sessies over de hele dag gereden. Naast deze cursussen organiseren we verschillende wedstrijden in allerlei varianten zoals Endurance of Sprint-wedstrijden.

Meer informatie over jouw mogelijkheden, data en prijzen vind je op de website van onze partner Circuitschool.nl.

Over de auteur

Oprichter en bedenker van Racetrack Riding. Sinds zijn jeugd besmet met het motor(race)sport virus. Bezocht zijn eerste Grand Prix in 1987. De lay-out van het TT Circuit Assen kan hij inmiddels dromen. Sinds enkele jaren werkzaam voor diverse websites in de motor(sport)branche. Hierin combineert hij zijn motorpassie met het testen van de nieuwste motoren en het schrijven van artikelen. Zijn persoonlijke kracht kenmerkt zich door zijn brede kennis van de (inter)nationale motorsport en zijn toegankelijke manier van schrijven. Vanaf april tot november is hij met zijn motor te vinden op Nederlandse en buitenlandse circuits.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.