Op vrijdag 10 april verzorgt 2 The Experience een circuittraining met instructie op Assen. De training staat open voor de rookie, beginnende en gevorderde circuitrijder.

Wil je kennismaken met het rijden op een circuit, heb je al ervaring maar wil je graag een dag onder begeleiding rijden? Schrijf je dan in voor de circuittraining van 2 The Experience.

Tijdens de dag rijd je 5 sessies van 20 minuten. Er zijn maximaal vier rijders per groep met een eigen ‘dedicated’ instructeur. Na iedere sessie krijg je persoonlijk feedback over je zithouding, het kijken, het insturen, het accelereren, het remmen door de bocht en vooral niet te vergeten, jouw ideale racelijnen.

Voordat iedere sessie begint zal er een theorieles plaatsvinden zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren en wat er van je verwacht wordt.

Groepsindeling op basis van je rondetijden

De training staat open voor de rookie, beginnende en gevorderde circuitrijder. De dag staat in het teken van instructie en begeleiding. De training is ook een goede instap voor de snelle ‘openbare weg rijder’ die de intentie heeft om zo hard en goed mogelijk te leren rijden/racen.  

Bij aanvang van de cursus word je op basis van je rondetijden ingedeeld in een van de twee groepen. Afhankelijk van je progressie en snelheid kan je doorstromen naar een snellere groep. Andersom is ook mogelijk; terugzetten naar een beter passende groep die op een lagere snelheid rondrijdt. 

Onderstaande rondetijden helpen je bij het maken van jouw keuze voor een groepsindeling:

Beginner: Rondetijd 2’25 en hoger (gemeten op Assen)

Gevorderd: Rondetijd 2’10 – 2’25 (gemeten op Assen)

Schrijf je nu in!

De prijs voor de circuittraining (10 april 2020) bedraagt € 220,00. Meer informatie en inschrijving kun je hier vinden.