Na jaren van speculatie heeft Ducati vandaag twee nieuwe Streetfighter V4 modellen onthult. Het was het wachten wel waard. De opvolger van het vorige model heeft maar liefst 208pk, een drooggewicht van slechts 178kg (S-model), is voorzien van het 1100cc V4 Desmosedici Stradale motorblok en uitgerust met een uitgebreid elektronicapakket. Oh ja, we zouden de in de MotoGP veelbesproken ‘wings’ bijna vergeten.

Fight Formula: Streetfighter V4 en V4 S

‘This is the Fight Formula that gives life tot he Streetfighter V4’, aldus Ducati. Met andere woorden, de nieuwe naked bike is een krachtpatser en gemaakt om hard te gaan. Vet hard.

De nieuwe Streetfighter V4 is in twee modellen beschikbaar, een gewone V4 en een S-versie. Zoals je van Ducati gewend bent wordt de S-versie nét iets exclusiever wordt af fabriek geleverd met Marchesini gesmede wielen, elektronische vering (DES) van huisleverancier dat bestaat uit 43mm NIX voorpoten en een TTX36 achterschokbreker en stuurdemper.

Kleur en prijzen

De kleurstelling van de Ducati Streetfighter V4 en de Streetfighter V4 S is Ducati Rood met donker grijs frame en zwarte velgen.

Prijzen Streetfighter V4

  • Nederland: 22.999,- Euro
  • België:19.990,- Euro

Prijzen Streetfighter V4 S

  • Nederland: 26.590,- Euro
  • België: 22.990,- Euro

Meer informatie over de Streetfighter V4 vind je op de website van Ducati