Speciaal voor Honda-motorrijders organiseert Honda Benelux op vrijdag 26 april en vrijdag 12 juli een circuitrijvaardigheidstraining op het TT Circuit Assen.

volledig dagprogramma

In samenwerking met circuitdag organisator CRT heeft Honda een volledig dagprogramma voor je opgesteld. Je krijgt inzicht in de achtergrond van het rijden op een circuit en natuurlijk ga je de baan op. Het is een complete circuitrijvaardigheidstraining waarbij alle mogelijkheden van jezelf als motorrijder én je motor verder ontdekt worden.

Elke Honda-rijder kan deelnemen aan de training, ongeacht type motor en circuitervaring.

Geen vrij-rijden

Ondanks dat zowel de World Superbikes als de MotoGP op Assen gereden worden, wordt er op beide Honda-circuitrijvaardigheidstrainingen niet ‘vrij’ gereden. Je rijdt in een groep onder begeleiding van een instructeur op het circuit. Deze ervaren CRT-instructeurs begeleiden en helpen je de gehele dag, geven gratis advies en geven antwoord op eventuele vragen die je hebt.

Volg de link en meld je online aan voor vrijdag 26 april 2019 of vrijdag 12 juli 2019. De training kost je slechts Euro 160,- inclusief een lunchbuffet in het paddock restaurant. Ook krijg je na afloop foto’s als herinnering van deze exclusieve dag.