Na het succes van vorig jaar organiseert Suzuki op 28 mei a.s. opnieuw een speciale rijvaardigheidstraining op het TT-Circuit Assen. Deze leuke en vooral leerzame training is bedoeld voor alle Suzuki-rijders met alle typen motorfietsen. 

Of je in het bezit bent van een allroad, naked bike of supersport, voor iedere Suzuki-rijder is dit een uitgelezen kans om eens op het circuit te rijden. Ook als je helemaal geen ‘racer’ bent.

Het circuit is de ideale omgeving om op een veilige manier je rijvaardigheid te verbeteren en je grenzen te verleggen. Daarvan profiteer je ook in het dagelijkse verkeer. Goede bochten- en remtechniek komen immers overal van pas. 

Suzuki-CRExperience
De Suzuki-CRExperience combitraining bestaat uit meerdere onderdelen waarbij verschillende aspecten van het motorrijden aan de orde komen. Ervaren instructeurs leggen de nadruk op punten zoals anticiperen, balans, kijktechniek en bochtentechniek. Na iedere theoriesessie volgt een praktijksessie. De training begint op het juniorcircuit en na acht sessies van 14 minuten gaat de training verder met twee sessies van 20 minuten op het TT-Circuit Assen.

CRT
Behalve de CRExperience kunnen Suzuki-rijders zich ook opgeven voor de CRT-training (circuit rijvaardigheidstraining) die specifiek gericht is op het (beter) leren rijden op het circuit. Ook hier wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Verder is het voor iedere deelnemer mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen. 

Inschrijven
Speciaal voor Suzuki-rijders zijn de rijvaardigheidstrainingen op 28 mei te volgen voor een gereduceerd tarief van 135 euro inclusief lunch in het paddock restaurant, persoonlijke ongevallenverzekering en een CRExperience deelnamecertificaat. De kosten voor de CRT-training bedragen 215 euro.

De pagina om je in te schrijven voor de speciale Suzuki-training vind je via deze link.

 

Bron: Nimag Suzuki

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.