Kawasaki introduceert compleet vernieuwde Z900 voor 2020

Nieuwe looks en een aantal technische updates voor de Z900 2020.

Voor 2020 is de Z900 compleet vernieuwd. De supernaked heeft een nieuw design gekregen, een vernieuwd frame en aangepaste injectie- en veerinstellingen. Af fabriek is er een aantal nieuwe features toegevoegd waaronder traction control, geïntegreerde rijmodi, een TFT-kleurendisplay, bluetooth smartphone connectiviteit en volledige LED-verlichting.

Prestaties

De krachtige 948cc viercilinder motor met 125pk en 98,6 Nm aan koppel, staat garant voor veel souplesse bij lage toeren, een krachtige acceleratie boven de 7.000 tpm en een verslavend inlaatgeluid.

Naast de nieuwe elektronica is er, ook een nieuw uitlaatsysteem toegevoegd. Dit systeem zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en een nog intenser (donkerder) uitlaatgeluid. Goed nieuws voor de A2-rijders. Ook voor 2020 is er een 70kW-versie beschikbaar.

Kawasaki Rideology app

De focus op de rijervaring gaat verder in de cockpit, waar voor het eerst een 10,9 cm breed multifunctioneel TFT-kleurendisplay verschijnt met alle essentiële motorinformatie en e-mail/telefoon meldingen.

Door middel van de Kawasaki Rideology App kan informatie over de motor worden bekeken zoals resterende hoeveelheid brandstof, de afgelegde afstand en het onderhoudsschema. Onder het zadel is er plaats voor een USB-aansluiting.

Ready to dominate!

De nieuwe Z900 en Z900 70kW staan vanaf medio december bij de Kawasaki dealer in de showroom in de kleuren:

  • Metallic Graphite Gray / Metallic Spark Black
  • Candy Lime Green / Metallic Spark Black
  • Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black
  • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black

De 2020 Kawasaki Z900 is leverbaar vanaf € 10.499,-, de Z900 70 kW vanaf € 10.199,-. Meer informatie over de Z900 vind je hier

Over de auteur

Oprichter en bedenker van Racetrack Riding. Sinds zijn jeugd besmet met het motor(race)sport virus. Bezocht zijn eerste Grand Prix in 1987. De lay-out van het TT Circuit Assen kan hij inmiddels dromen. Sinds enkele jaren werkzaam voor diverse websites in de motor(sport)branche. Hierin combineert hij zijn motorpassie met het testen van de nieuwste motoren en het schrijven van artikelen. Zijn persoonlijke kracht kenmerkt zich door zijn brede kennis van de (inter)nationale motorsport en zijn toegankelijke manier van schrijven. Vanaf april tot november is hij met zijn motor te vinden op Nederlandse en buitenlandse circuits.

Gerelateerde berichten