Yamaha Motor heeft een messcherp wegrace aanbod voor circuitrijders en coureurs. Nederlandse wegrace-coureurs kunnen door het messcherpe aanbod in het seizoen 2018 over het beste materiaal beschikken.

Ook voor rijders die regelmatig een circuit bezoeken is het aantrekkelijk om in te gaan op het aanbod. Na een jaar knallen op het circuit kan de R1 of R6 alsnog op kenteken gezet worden om de weg op te gaan. Wel gelden er speciale voorwaarden voor het messcherpe aanbod.

YEC Racing parts
Naast de motor, zijn er ook raceonderdelen beschikbaar voor iedereen die met zijn of haar Yamaha op het circuit gaat rijden. De officiële GYTR parts -nieuwe benaming voor YEC Racing parts- zijn via elke Yamaha-motordealer te bestellen. Deze raceonderdelen variëren van hightech motoronderdelen, zoals speciale race-nokkenassen, tot chassis protectorsets en alle andere zaken die je – voor de straat gehomologeerde – Yamaha transformeren in een complete racemotor.

Wegrace aanbod voor de YZF-R1 en de YZF-R6

  • YZF-R1: € 16.528,93 (prijs excl. BTW, excl. BPM).  Het YZF-R1 Superbike-wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, CRC polyester ongespoten kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven.
  • YZF-R6: € 12.190,08 (prijs excl. BTW, excl. BPM). Het YZF-R6 Supersport wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, Plastic Bike polyester ongespoten kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven.

Speciale voorwaarden
Voor een ieder die gebruik maakt van deze Yamaha Motor wegrace aanbieding van Yamaha Motor Europe, branche Nederland is het belangrijk te weten dat:

  • het één jaar lang niet is toegestaan om voor de circuitmotor een kenteken aan te vragen;
  • het één jaar lang niet is toegestaan om de circuitmotor te exporteren;
  • men geen recht heeft op de officiële fabrieksgarantie;
  • men bij grote belangstelling rekening dient te houden met een mogelijk levertijd;
  • de actie geldt zolang de voorraad strekt.

 

Bron: Yamaha Motor Europe, branche Nederland

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.