Moriwaki Althea Honda Team bekent kleur op Phillip Island

Het Moriwaki Althea Honda Team heeft voorafgaand aan de laatste pre-season test voor het 2019 World Superbike kampioenschap haar rijders en machines aan het publiek getoond.

Langverwachte onthulling

De langverwachte onthulling van het nieuwe team van Moriwaki Althea Honda vond plaats op Phillip Island voorafgaand aan de laatste pre-season test voor het 2019 World Superbike kampioenschap.

Het belangrijke evenement gaf het Moriwaki Althea Honda Team de gelegenheid om belangrijke teamleden en rijders Leon Camier en Ryuichi Kiyonari voor te stellen aan de nationale en internationale pers en, belangrijker nog, om de Honda CBR1000RR SP2 van dit jaar te onthullen.

Verbreken band Ten Kate Racing

Leon Camier en Ryuichi Kiyonari stonden klaar om het team met de nieuwe look te onthullen, ondersteund door HRC en in een joint-venture gerund door Moriwaki en Althea, nadat de Japanse fabrikant vorig jaar banden met Ten Kate Racing had verbroken.

Het team heeft in Azië exclusief getest op privé-evenementen, het enige team dat niet deelnam aan de officiële World Superbike-tests van januari in Jerez en Portimao.

Een video over de onthulling van de Moriwaki Althea Honda-rijders en machines vind je hier

Bron: Hondaracingcorporation

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.