Hoeveel (blinde)bochten heeft het circuit, is er een benzinestation aanwezig, welke faciliteiten zijn er op de paddock en wat is het adres? Een aantal handige ‘track facts’ van circuits voor je op een rij.

 

Track facts
Lengte                : 2.600 meter
Breedte              : 9 meter
Rechte stuk       : 700 meter
Aantal bochten : 7
Linkerbochten   : 2
Rechterbochten : 5
Ronderecord      : Niet van toepassing
Decibels              : Max. 89dB met dB killer
Tankstation        : nee

 

 

Rondje Politie Circuit Lelystad
Is een sportmotor of superbike nodig om lol te hebben op het circuit? Nee, integendeel. Deze video neemt je mee tijdens een circuitavond op de baan, gefilmd vanaf een Ducati Multistrada.

Over de auteur

Oprichter en bedenker van Racetrack Riding. Sinds zijn jeugd besmet met het motor(race)sport virus. Bezocht zijn eerste Grand Prix in 1987. De lay-out van het TT Circuit Assen kan hij inmiddels dromen. Sinds enkele jaren werkzaam voor diverse websites in de motor(sport)branche. Hierin combineert hij zijn motorpassie met het testen van de nieuwste motoren en het schrijven van artikelen. Zijn persoonlijke kracht kenmerkt zich door zijn brede kennis van de (inter)nationale motorsport en zijn toegankelijke manier van schrijven. Vanaf april tot november is hij met zijn motor te vinden op Nederlandse en buitenlandse circuits.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.