Termignoni Project 4USCITE: racekit voor Ducati Panigale V4

Onder de naam Project 4USCITE heeft Termignoni een volledig nieuw uitlaatsysteem ontwikkeld voor de Ducati Panigale V4. De 4USCITE-racekit met code D182 levert maximale prestaties voor de gehele koppel- en vermogenscurve.

Het Termignoni-systeem met de codenaam D182 is in de basis is ontwikkeld voor racemotoren en bestaat uit twee delen; aan de onderkant van de motor zijn de in- en uitlaatopeningen in de kuipdelen geïntegreerd. In het ontwerp van het linker kuipdeel is rekening gehouden met de zijstandaard. De carbon hitteschilden zijn voorzien van hittewerend materiaal en zorgen voor bescherming bij hoge bedrijfstemperaturen.

Het tweede deel van de Termignoni-racekit, is de karakteristieke demper onder het zitje. De demper is gemaakt van titanium en heeft een carbon eindkap. Om de prestaties te optimaliseren wordt een speciaal Sprint Filter-luchtfilter meegeleverd inclusief de T800 Upmap, waarmee je zelf eenvoudig de gewenste mapping van de ECU kunt instellen.

Naast de racekit is er ook een straatversie beschikbaar dat bestaat uit een carbon kentekenplaathouder waarin de verlichting en knipperlichten zijn geintegreerd.

Meer informatie is te vinden op de website van Termignoni.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.