Wil je écht de show stelen tijdens een circuitdag? Dan is dit jouw kans. Ten Kate Racing heeft een exclusieve Ten Kate Racing Products WorldSBK-racer te koop.

Ten Kate Racing-parel

Op circuitdagen en wedstrijden kom je de meest fraaie motoren tegen. De een nog mooier, sneller, behangen met de allernieuwst gadgets en hightech. Maar het kan nóg exclusiever. Het Ten Kate Racing (TKR) heeft haar Red Bull Honda CBR1000RR SP2 te koop staan. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Tenminste als je bereid bent diep in de buidel te tasten. Want goedkoop is het World Superbike-materiaal allerminst.

Wat krijg je voor de Euro 85.000 kostende TKR-parel? Wel, het is niet alleen Öhlins-goud dat blinkt.

EXCLUSIVE FOR SALE! TKR RedBull Honda CBR1000RR SP2Our WorldSBK material will be available from today. The bike will…

Geplaatst door Ten Kate Racing Products op Dinsdag 8 januari 2019

World Superbike-materiaal

De Honda wordt geleverd in de echte SBK-specificaties zoals gereden in het WorldSBK-seizoen 2018. Certificaat van echtheid wordt door TKR ondertekend voor het volledige pakket en onderdelen die door TKR worden verkocht. Daarnaast kan de motor in verschillende opties worden geleverd en aan elke wens van de klant worden aangepast.

Ben je na het lezen van de informatie en het prijskaartje nog steeds geïnteresseerd? Neem contact op met teammanager Kervin Bos via k.bos@tenkateracing.com Hij kan je alle ins en outs vertellen over deze ‘kick-ass’ Superbike.

Zien we jou straks de show stelen tijdens een circuitdag?