Heb je geen racelicentie en wil je toch meerijden tijdens de Ducati Club Race op 26 en 27 mei op het TT-Circuit Assen? Grijp dan nu je kans!

Je kunt tijdens de Ducati Club Race kiezen uit een aantal circuitsessies: twee sessies op zaterdag 26 mei en twee op zondag 27 mei. Het vrij rijden is bedoeld voor rijders die bekend zijn op het TT-Circuit Assen en een rondetijd tussen de 1’55 – 2’20 hebben geklokt.
Als coureur neem je deel aan het volledige programma:  overnachten op de paddock, paddock party op zaterdag en je krijgt het DCN T-shirt plus 1+3 toegangsbewijzen.

Geen racelicentie nodig
Het vrij rijden staat open voor alle Italiaanse motorfietsen, ongeacht het aantal cilinders. Tevens zijn Europese en Amerikaanse motorfietsen met 1, 2 of 3 cilinders toegestaan, de zogenaamde Thunderbikes.

Een racelicentie is niet nodig en het technisch reglement is niet van toepassing. Wel moet je motor technisch 100% in orde zijn en maximaal 103dB geluid maken. Een dB-killer is meestal niet nodig.

Kosten
De deelnamekosten bedragen  € 210 voor 2×20 en 2×25 minuten. Ben je lid van de DCN, dan krijg je € 10 korting. Inschrijven kan door het deelnameformulier in te vullen en op te sturen naar wedstrijdsecretariaat@ducaticlub.nl .

Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Bron: DCN

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.