Yamaha Motor verlengt wegrace aanbieding circuitrijders

Yamaha Motor heeft de messcherpe aanbieding voor wegracers en circuitrijders verlengd. Door een financieel aantrekkelijke manier kun je voor het seizoen 2019 over het beste materiaal beschikken.

Yamaha wegrace aanbieding 2019

Met de Yamaha Motor wegrace aanbieding biedt de fabrikant Nederlandse racers een kans hogerop te komen. Met het aanbod wil Yamaha Motor Europe, branche Nederland iedere circuitrijder onder gelijke voorwaarden ondersteunen. Door de financieel aantrekkelijke manier kun je voor het seizoen 2019 over het beste materiaal beschikken.

Ook voor rijders die regelmatig een circuitdag rijden kan het een aantrekkelijk pakket zijn. Na een jaar knallen op het circuit kan de R1 of R6 alsnog op kenteken gezet worden om de weg op te gaan.

YEC Racing parts

Naast de motor, zijn er ook raceonderdelen beschikbaar voor iedereen die met zijn of haar Yamaha op het circuit gaat rijden. De officiële GYTR parts, de nieuwe benaming voor YEC Racing parts, zijn via elke Yamaha-motordealer te bestellen. Deze raceonderdelen variëren van hightech motoronderdelen, zoals speciale race-nokkenassen, tot chassis protectorsets en alle andere zaken die je (­voor de straat gehomologeerde) Yamaha transformeren in een complete racemotor.

Details Yamaha Motor wegrace aanbieding YZF-R1 en YZF-R6

  • YZF-R1: € 17.148,76 (prijs excl. BTW, excl. BPM).  Het YZF-R1 Superbike wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, ongespoten polyester kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam), GYTR ECU set, GYTR kabelboom, GYTR interface kabel (diagnose) en een extra set wielen compleet met remschijven (vóór).
  • YZF-R6: € 12.396,70 (prijs excl. BTW, excl. BPM). Het YZF-R6 Supersport wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, ongespoten polyester kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven (vóór).

Speciale voorwaarden

Er gelden speciale voorwaarden voor het messcherpe aanbod:

  • Deze wegrace aanbieding geldt niet voor de Yamaha YZF-R1 modeljaar 2019 en de Yamaha YZF-R6 modeljaar 2019;
  • Na aankoop het één jaar lang niet is toegestaan om voor de circuitmotor een kenteken aan te vragen;
  • Na aankoop het één jaar lang niet is toegestaan om de circuitmotor te exporteren;
  • Je geen recht hebt op de officiële fabrieksgarantie;
  • Je bij bij grote belangstelling rekening moet houden met een mogelijke levertijd;
  • De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie over de wegrace aanbieding en de GYTR-parts kun je terecht bij je Yamaha-motorfietsdealer of op de website van Yamaha.