Yamaha nodigt alle bezitters van een 2019 Yamaha YZF-R1M uit om de 2019 Yamaha Racing Experience dit jaar gratis bij te wonen op het Silverstone Circuit in Engeland op maandag 13 en dinsdag 14 mei 2019.

Yamaha Racing Experience

De twee dagen durende Yamaha Racing Experience is bedoeld om de rijkwaliteiten van iedere rijder op het circuit te helpen verbeteren. 
 
De eerste dag omvat speciale workshops gepresenteerd door Yamaha Racing experts die een sluier oplichten van de ‘mysterieuze geheimen’ van Yamaha Ride Control, Öhlins Electronic Racing Suspension en nog meer. Zo halen alle deelnemers het uiterste uit hun eigen R-motorfiets.

De tweede dag krijgen alle rijders een leerzame ervaring van Yamaha Racing sterren en echte professionals tijdens rijsessies op het circuit en profiteert iedereen maximaal van zijn eigen YZF-R1M. 

Meld je vandaag nog aan

Geen paniek als je de 2019 Yamaha YZF-R1M nog niet hebt besteld. Je kunt de nieuwe motorfiets reserveren op https://r1m.yamaha-motor.eu en de gratis deelname aan de 2019 Yamaha Racing Experience op voorhand veiligstellen. 

Heb je een R1M van vóór 2019? No worries! Ook de eigenaren van een YZF-R1M van vóór 2019 zijn van harte welkom om tegen een kleine vergoeding de 2019 Yamaha Racing Experience bij te wonen. Stuur een mailtje naar
yre-silverstone@silverstone.co.uk om je te registreren voor de de 2019 Yamaha Racing Experience.

Leg deze datum nu vast in je agenda en maak deel uit van het meest gedenkwaardige circuitevenement van het jaar, de 2019 Yamaha Racing Experience!

Meer informatie vind je op de website van Yamaha.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.